Mac on suunniteltu paremmaksi tietokoneeksi.
Mac on tehty kestämään ja sisältää uusimpia teknisiä innovaatioita, niinpä se pystyy uskomattomiin asioihin ensi hetkestä alkaen ja vielä pitkään sen jälkeen.
Mac App Store on loistava paikka uusien ohjelmien hankintaan.
Paras paikka löytää, ladata ja asentaa ohjelmia Macillesi on oma Macisi. Mac App Storessa kaikki haluamasi ohjelmat ovat vain osoituksen päässä.
Helppokäyttöinen ja tehokas.
Mac OS X on sekä helppokäyttöinen että uskomattoman tehokas. Sen ansiosta Mac ei ole altis PC- viruksille. Sisäiset puolustusmekanismit pitävät muut haittaohjelmat loitolla.
Dokumentit, esitykset, laskentataulutkot. Macin tapaan.
iWork-ohjelmistokokoelman avulla luot helposti ammattimaiselta näyttäviä seminaariesitelmiä, projekteja ja ansioluetteloita. Lisäksi voit avata, tallentaa ja jakaa Microsoft Office -tiedostoja.
Sen mukana tulee ohjelmia, joita on hauska käyttää.
Jokaisen Macin mukana tulee ohjelmia, joiden avulla voit tehdä uskomattomia asioita valokuvillasi, tehdä videoistasi elokuvamaailman mestariteoksia ja luoda upeankuuloisia kappaleita.

Se toimii hyvin Officen ja Windowsin kanssa.
Microsoft Word, Excel ja PowerPoint toimivat hienosti Macissa. Ja jos opintosi vaativat käyttämään aika ajoin Windows-ohjelmia, Macilla sekin onnistuu.

Pitkä akunkesto.
Kampuksella ei aina ole helppoa löytää pistorasiaa. Siksi Mac-kannettavissa on akku, joka kestää luennosta toiseen yhdellä latauksella.

Mac toimii sen kanssa mitä sinulla jo on.
Mac löytää Wi-Fi-yhteyspisteet vaivatta ja muodostaa yhteyden oppilaitoksen verkkoon. Lisäksi se toimii lähes kaikkien markkinoilla olevien tulostimien, kameroiden ja Bluetooth-valmiudella varustettujen laitteiden kanssa.

Päivittäisiä ohjelmia, jotka toimivat yhteen.
Mac tekee päivittäisistä asioista – kuten tiedonhaku verkossa, sähköpostin lähettäminen, tehtävien ja lukujärjestysten hallinta – uskomattoman hauskaa.

Videokeskustelut käyntiin heti kättelyssä.
FaceTimella voit puhua ystävien ja perheenjäsenten kanssa kasvotusten milloin tahansa, käyttivätpä he sitten Macia, iPadia, iPod touchia tai iPhonea. iChat Theater -ominaisuuden avulla voit myös jakaa esityksiä, valokuvia ja paljon muuta.Täyslaidallinen Applea.
Tarjoamme täyden valikoiman Maceja, iPhoneja, iPadeja ja iPodeja, kaikki samasta paikasta.

Loputtomasti lisävarusteita.
Meillä on varastossa valtava valikoima lisävarusteita sekä koteloita, kautiimia ja paljon muuta.

Apple asiantuntijoita.
Ystävällinen ja osaava henkilökuntamme on aina valmiina vastaamaan kaikkiin kysymyksiisi.

Olet odotettu vieras.
Tutustu tarkemmin demojen myötä Apple tuotteisiin ja opi kaikki tarvittava Macista. Esittelyt kestävät 10-15 minuuttia.


Copyright 2019 Omena Group Ky - Sinun paikallinen Apple liikkeesi | Vesijärvenkatu 27, 15140 Lahti | 0207 211 800 | myynti@omenagroup.fi | huolto@omenagroup.fi