Omena Groupin on vuonna 1997 perustettu lahtelainen täyden palvelun Apple asiantuntijatalo, joka palvelee asiakkaitaan myymälässä, verkossa ja kaikkialla siellä missä asiakkaan tarve kulloinkin vaatii. Meidän tehtävämme on huolehtia siitä, että voit turvallisin mielin käyttää Apple -tuotteitasi aina hankintahetkestä niiden elinkaaren loppuun asti..

Apple Premium Reseller myymälä

Omena Groupin Apple Premium Reseller myymälä Vesijärvenkadulla tarjoaa täysiverisen Apple - kokemuksen viimeisimpien tuotteiden ja kattavimman valikoiman myötä. Myymälässämme voit rauhassa tutustua Applen tietokoneisiin, iPod musiikkisoittimiin, iPad tableteihin sekä iPhone puhelimiin. Ystävällinen ja asiantunteva henkilökuntamme auttaa sinua löytämään juuri sinulle parhaiten soveltuvat ratkaisut moninaisiin tarpeisiisi. Takaamme myös, että löydät myymälästämme uusia virikkeitä rakastitpa sitten musiikkia, valokuvausta tai liikkuvaa kuvaa. Tervetuloa tutustumaan! Mikäli opiskelet tai työskentelet koulutusalan ammattilaisena, muista kysyä myymälästämme myös lisätietoja edualennuksistamme. Tarjoamme käyttöösi kattavat edu -alennukset Applen tuotteista.

Yritysmyynti ja yritysratkaisut

Palvelemme myös kaikissa yrityksesi erityistarpeissa. Omena Group tarjoaa yrityksellesi kattavan palvelu- ja tuotevalikoiman aina kokonaisvaltaisesta IT -ylläpidosta räätälöityihin laite ja ohjelmisto- ja oheislaiteratkaisuihin. Tarjoamme käyttöösi kokeneen asiantuntijatiimimme, jonka avustuksella busineksesi vaatimat IT ratkaisut hoituvat yhdestä ja samasta paikasta - täyden palvelun Apple osaamiskeskuksesta Lahdesta. Ota yhteyttä yritysmyyntiimme ja pistetään IT palvelemaan tarpeitanne parhaalla mahdollisella tavalla.

 
Apple Authorized Service Provider huolto

Osaava ja tehokas huoltomme palvelee sinua myös samassa osoitteessa kaikissa Apple tuotteiden huoltotarpeissa. Tutustu tarkemmin huollon sivulla.

 
Täyslaidallinen Applea.
Tarjoamme täyden valikoiman Maceja, iPhoneja, iPadeja ja iPodeja, kaikki samasta paikasta.

Loputtomasti lisävarusteita.
Meillä on varastossa valtava valikoima lisävarusteita sekä koteloita, kautiimia ja paljon muuta.

Apple asiantuntijoita.
Ystävällinen ja osaava henkilökuntamme on aina valmiina vastaamaan kaikkiin kysymyksiisi.

Olet odotettu vieras.
Tutustu tarkemmin demojen myötä Apple tuotteisiin ja opi kaikki tarvittava Macista. Esittelyt kestävät 10-15 minuuttia.


Copyright 2019 Omena Group Ky - Sinun paikallinen Apple liikkeesi | Vesijärvenkatu 27, 15140 Lahti | 0207 211 800 | myynti@omenagroup.fi | huolto@omenagroup.fi