Omena Groupista saat kokonaisvaltaisesti kaiken tarvitsemasi IT palvelun aina asiantuntevasta konsultoinnista, laitteisiin ja ohjelmistoihin sekä niiden ympärille räätälöityihin ylläpitoratkaisuihin. Kokonaisuuden saat aina juuri sinun yrityksei tarpeita varten räätälöidysti tarvittaessa täysin avaimet käteen periaatteella toteutettuna. Valttinamme on vahva asiantuntemus ja vahva Applen laitteistojen tuoma integraatioetu mitä erilaisimpiin business -ympäristöihin.


Luovuutta. Yhteensopivuutta. Erinomaista turvallisuutta.

Tiesitkö, että Macin avulla teet entistä luovempia dokumentteja, joilla varmistat että yrityksesi huomataan. Luot hetkessä dokumentteja, jotka hyödyntävät yrityksesi vahvuudet. Mac tarjoaa työhösi tarkkuutta, tehokkuutta ja innovatiivisuutta toimintasi kaikilla osa-alueilla. Ja kaikki tämä sulautuu saumattomasti muiden laiteympäristöjen joukkoon. Mac toimii hyvin muiden kanssa ja jakaa useimmat verkot sekä tiedostot saumattomasti PC -tietokoneiden kanssa. Macillesi löytyvät kattavat ratkaisut aina kirjanpidosta ja taloushallinnosta markkinointiin, myyntiin ja toimistotöihin. Mac on myös erittäin turvalliseksi suunniteltu ja kaikki ratkaisut sisältävät suojamekanismit valmiina. Voit huoletta keskittyä yritystoimintaasi virusten, roskapostien ja haittaohjelmien asemesta. Eikö tämä jo helpottaisi työpäivääsi?

Kerromme mielellämme lisää siitä, miten voimme helpottaa työtäsi Apple -tuotteilla!


Täyslaidallinen Applea.
Tarjoamme täyden valikoiman Maceja, iPhoneja, iPadeja ja iPodeja, kaikki samasta paikasta.

Loputtomasti lisävarusteita.
Meillä on varastossa valtava valikoima lisävarusteita sekä koteloita, kautiimia ja paljon muuta.

Apple asiantuntijoita.
Ystävällinen ja osaava henkilökuntamme on aina valmiina vastaamaan kaikkiin kysymyksiisi.

Olet odotettu vieras.
Tutustu tarkemmin demojen myötä Apple tuotteisiin ja opi kaikki tarvittava Macista. Esittelyt kestävät 10-15 minuuttia.


Copyright 2019 Omena Group Ky - Sinun paikallinen Apple liikkeesi | Vesijärvenkatu 27, 15140 Lahti | 0207 211 800 | myynti@omenagroup.fi | huolto@omenagroup.fi